FAQ

Wanneer en hoe krijg ik mijn geld terug?

De verwerking van retouren en artikelen die geruild worden bij www.on-fleek.nl kan twee weken (14 werkdagen) duren. We laten je per e-mail weten dat we je retour hebben ontvangen en dat het bedrag op je rekening is overgemaakt. De terugbetaling wordt altijd overgemaakt naar dezelfde rekening die je voor je bestelling hebt gebruikt.

Ik wil een klacht indienen

Om een klacht in behandeling te kunnen nemen vragen wij je een beschrijving te mailen naar onze klantenservice op [email protected] met een omschrijving van de klacht en een foto van het product als bewijs voor de omschrijving. Vermeld voor een snelle afhandeling ook het bestelnummer bij je klacht. Pas na een verzoek van ons moet het product worden teruggestuurd voordat een vervangend product of financiële compensatie kan worden aangeboden. Zodra wij jouw klacht hebben ontvangen en beoordeeld, nemen wij contact op.

Retouren

Wij zijn pas tevreden als jij dat bent! Ben je niet tevreden met je aankoop op www.on-fleek.nl, dan kun je de producten altijd binnen 7 dagen (vanaf de afleverdatum) terugsturen en betalen wij het bedrag terug.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen

Neem contact op met de klantenservice via de contact pagina

Kan ik mijn bestelling volgen?

U kunt u pakket volgen via Track & Trace op de mijn bestellingen pagina.

Hoe weet ik of mijn bestelling verzonden is?

Zodra je bestelling is verzonden ontvang je een bevestiging email met daarin je track and trace, de status van je bestelling is ook te volgen via de pagina mijn bestellingen.

Wat zijn de verzendkosten?

Wij brengen geen verzendkosten in rekening.

Zijn de BTW, verzendkosten bij de prijs inberekend?

Ja alle BTW zit ingegrepen bij de productprijzen.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Op on-fleek.nl accepteren we de meest gebruikte betalingsmethodes, zoals directe overschrijvingen IDEAL en Creditcard.

Wat zijn de voorwaarden voor couponcodes?

Onze couponcodes kunnen helaas niet gecombineerd worden (tenzij nadrukkelijk anders vermeld). De eerste couponcode die je invult in het veld voor Coupons in checkouten is de code waarmee je korting krijgt op je aankoop. We raden je daarom aan om de couponcode te kiezen die het meest geschikt is voor je aankoop.

Hoe gebruik je je couponcode:

1. Vul bij het afrekenen je geldige code in, in het Coupon
2. Druk op ”Ok”
3. Controleer of het bedrag van je bestelling is aangepast, in overeenstemming met de betreffende code
4. Ga naar de betaalpagina